laupäev, 7. aprill 2018

Täidetud seajalad

  • VASTLAPÄEVAKS!
 TÄIDETUD SEAJALAD
  • 8 seajalga
  • 800 g sealiha
  • 200 g keedetud porgandeid
  • 100 g kuivatatud musti ploome
  • soola, pipart
  • kuivatatud koriandrit
  • kanapuljongit (nii palju, et seajalad oleksid kaetud)
  • paneerimiseks riivsaia
Lõika jalgede siseküljelt nahk lahti ja eemalda kondid. Peenesta liha, porgandid ja ploomid köögikombainis. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Täida seajalad seguga, kinnita tikkudega ja keeda 40 minutit kanapuljongis. Pintselda seajalgu sulavõiga ja paneeri kergelt riivsaias. Küpseta 170-kraadises ahjus 15 minutit või kuni jalad pruunistuvad. Serveeri praekartulite ja soolakurgiga.

Retsept on pärit raamatust:
"Eesti perepeod" Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste

Vahvat kokkamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar