Kalasupp |
- 2 kg puhastatud kala (haug, koha, ahven)
- 2,5 l vett
- 1 suurem sibul
- 0,5 l piima
- 1 sl jahu
- 0,5 kg tükeldatud kartuleid
- 2 sl võid
- tilli
- soola
- jahvatatud valget pipart
Pane puhastatud ja tükeldatud kala külma veega keema. Tükelda kartul ja viiluta sibul. Tõsta pehmeks keenud kalad leemest välja. Kurna leem ning lisa sinna kartulitükid, sibulaviilud, piimaga segatud jahu ja sool. Keeda, kuni kartulid ja sibul on valmis. Enne serveerimist lisa kalatükid, või, pipar ja hakitud till.
Retsept on pärit raamatust:
"Eesti perepeod" Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste
Mõnusat kokkamist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar