laupäev, 7. aprill 2018

Šašlõkk äädika-sibulamarinaadis

Šašlõkk äädika-sibulamarinaadis
ŠAŠLÕKK ÄÄDIKA-SIBULAMARINAADIS

1 kilo sea kaelakarbonaadi

MARINAAD:
  • 2-3 hakitud sibulat
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl soola
  • 1 tl jahvatatud musta pipart
  • 1-2 tl suhkrut
  • 2 dl 10% äädikat
  • 3 sl õli
Lõika liha kuubikuteks. Sega kokku marinaadiained ja kalla lihale. Enne grillimist lase maitsestuda külmas 4-5 tundi või kuni ööpäev.

Retsept on pärit raamatust:
"Eesti perepeod" Harri Ilves, Lia Virkus, Tiina Väljaste

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar