laupäev, 7. aprill 2018

Kirsi-kamamaius

KIRSI-KAMAMAIUS

KOOSTISOSAD:
450 g  Külmutatud kirsid
1 dl Moosisuhkur
400 g  Kohupiimapasta
100 g  Maitsestamata toorjuust
200 Kreeka jogurt 10%
3 spl Suhkur
3 spl Kamajahu

1. Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta jahtuma vähemalt tunniks (moos läheb jahtudes paksemaks).

2. Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks. (Vahu võid valmistada ka mõni tund varem ja serveerimiseni külmas hoida.)

3. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga. 

Mõnusat kokkamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar