KOOSTISOSAD:
450 g | Külmutatud kirsid | |
1 dl | Moosisuhkur | |
400 g | Kohupiimapasta | |
100 g | Maitsestamata toorjuust | |
200 g | Kreeka jogurt 10% | |
3 spl | Suhkur | |
3 spl | Kamajahu |
1. Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa
moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta jahtuma vähemalt tunniks (moos
läheb jahtudes paksemaks).
2. Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks. (Vahu võid valmistada ka mõni tund varem ja serveerimiseni külmas hoida.)
3. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga.
2. Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks. (Vahu võid valmistada ka mõni tund varem ja serveerimiseni külmas hoida.)
3. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga.
Mõnusat kokkamist!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar